Over ons

Ontstaan uit liefde voor het vak

Meer dan 25 jaar lang doen we niets liever dan bezig zijn met haar (en de eigenaren ervan). Juist door jou als gast centraal te stellen en jouw wensen te verrijken met onze stijl en visie. Zo ontstaat het mooiste resultaat. En dat vinden niet alleen onze gasten. We zijn inmiddels ook al tweemaal (in 2004 en 2006) door een internationale jury onderscheiden met een Global Salon Business Award. En daar zijn we best een beetje trots op!

In 1989 begonnen wij (Jeannette en Richard Koops ) als ondernemerskoppel met z’n tweeën Silhouet kappers. Gaande weg de 25 jaar hebben wij onze weg naar duurzaamheid gevonden. Al lerend, levend en begrijpend hebben wij onze kennis vergroot en onze lifestyle samen met ons team gecreëerd.

Duurzaamheid is dan ook een belangrijk thema in onze salon, het begint eigenlijk al bij je bewust te zijn van je omgeving en van jezelf. Dat is voor ons een manier van leven. In ons streven naar een beter milieu maken wij gebruik van een waterbesparend systeem, energiezuinige verlichting en apparatuur en ontharden wij ons eigen drinkwater. Wij geloven er in dat een betere wereld begint bij jezelf en dat dragen wij graag uit. Dat aspect vind je dan ook terug in onze huisleverancier Davines, die duurzame schoonheid hoog in het vaandel heeft staan. Door gebruik te maken van de kracht van de natuur gecombineerd met wetenschap bieden ze een scala aan hoogwaardige en natuurlijke producten die een bijdrage leveren aan mooi haar en een goed gevoel.

Om je als gast dat goede gevoel zeker mee te geven werken wij inmiddels met een team van 10 gedreven en ervaren professionals, ieder met een eigen specialisatie en signatuur. Wij willen niets liever dan dat jij 100% tevreden bent met met het mooie eindresultaat van jouw behandeling.

Inmiddels werken we met een team van 10 gedreven en ervaren professionals; ieder met een eigen specialisatie en signatuur. Wat we allemaal gemeen hebben? We willen niets liever dan van jouw behandeling een feestje te maken en zien dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat!

Hoe we dat doen? Door eerst goed naar jou als gast te luisteren en te kijken. Samen ontdekken we wat goed is en wat beter kan aan je kapsel. Daarna kijken we wat de mogelijkheden zijn en vervolgens gaan we aan de slag om voor een prachtig eindresultaat te zorgen. Niet alleen om jou als klant met een glimlach de deur uit te zien lopen, maar ook uit liefde voor ons fantastische vak!